Home Improvement

Professionel tomrerfirma i Kobenhavn?

Top tømrerservice i København? Som tømrer er der mange opgaver, vi kan løfte. Da vi samtidig har et stort team af tømrere bag os med hver deres specialområde, har vi mulighed for at tilbyde meget kompetent hjælp til mange typer af opgaver. Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med dit projekt eller din opgave. Selv ved anderledes opgaver der kræver en kreativ tankegang, stiller vi os gerne til rådighed. Se ekstra detaljer på Tømrer.

Kundeanmeldelser: Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed. Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig. Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat. Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

I nogle tilfælde vil det være muligt at modernisere enkelte elementer, som får køkkenet til at fremstå som nyt. Uanset hvad du har brug for eller gerne vil have lavet, står vores rådgiver klar til at hjælpe dig. Vi tager os af alt i køkkenet Hos Jacobsen Byg hjælper vi dig ikke kun med at skifte køkkenelementer eller at tilskære bordplader. Vi er håndværkere med ret mange kompetencer, og kan således hjælpe med alt, der har med elektriske installationer, VVS og murerarbejde at gøre.

Forskellen på skillevægge i gips og gasbeton? Gips og gasbeton er to vidt forskellige materialer med hver deres fordele og egenskaber. Gasbeton har følgende fordele: Det har god isoleringsevne Det kan modstå fugt og skimmelsvamp Det er let at arbejde med. Gips har følgende fordele: Det er lydisolerende; Det er et let og billigt materiale; Det er nemt at sætte op. Hvis fokus skal være på at sætte en væg op hurtigst muligt med den mest lydisolerende effekt (som f.eks. ved at dele et værelse op i to) er en skillevæg i gips det bedste valg. Ønsker du i stedet at sætte en skillevæg op i et rum, hvor der er tendens til fugt, vil en skillevæg i gasbeton i stedet være at foretrække.

Vi varetager opgaver inden for alle former for faggrupper: Tømrerarbejde, murerarbejde, VVS-arbejde, el arbejde, malerarbejde etc. Derudover varetager og påtager vi os altid rollen som total- eller hovedreprenør i alle projekter, og styrer byggeriet og den daglige koordination mellem de forskellige håndværkere. På den måde skal du ikke selv bruge en masse tid og energi, men kan trygt følge med i processen gennem de daglige opdateringer.

Hos Jacobsen Byg står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilket projekt du står overfor. Vi holder til i København, men vi kommer gerne ud nordsjælland og resten af sjælland. Når du vælger at benytte vores tømrer, får du en yderst kompetent tømrer ud på opgaven. Vi går op i kvalitetsløsninger, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi sætter en stor ære i at levere fejlfrit tømrerarbejde, uanset om det er store eller små projekter, vi skal hjælpe dig med. Vi lægger vægt på tillid, troværdighed og god service, så det kan du regne med, hvis du hyrer vores tømrer. Læs ekstra info på jacobsen-byg.dk.

You may also like...